Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Sosiale medier

Nordlysattraksjon

Skrevet av: Kristin         Dato: 15.09.16 11:09

Siden år 2000 har Alta kalt seg Nordlysbyen Alta. Dette på grunn av den historiske betydningen Alta har hatt i forbindelse med å utvikle kunnskap rundt fenomenet og ikke minst de gode forholdene for å oppleve Nordlyset.
Vi har samlet vitenskap og myter i et senter som skal være både en støtte og en attraksjon i seg selv: BorealisAlta (www.borealisalta.no).

BorealisAlta ligger i Nordlyskatedralen og åpnet på vårparten 2017. Det anerkjente selskapet Explogy, som jobber med opplevelsesdesign, har produsert attraksjonen. Aksjeeierne, som består av Alta Kommune, Alta Kirkelige Fellesråd, Thon Hotels AS, Scandic Hotels Finnmark AS og North Adventure AS har også bidratt i prosessen. Velkommen til et interaktivt opplevelsesenter i spektakulære omgivelser!

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker